Tiba masa

Buat masa sekarang aku cuma ada diri sendiri
orang lain dah lama tepi 

semalam aku ada bual dengan satu kawan
dewasanya lebih depan

"actually aku dah kurang berkawan dah kat sini, jumpa kawan-kawan kadang tak bertegur, boring laa " - aku
"maybe dah time move on, perlukan enviroment baru, orang-orang baru, untuk perubahan" - Jezz

| Andika

Comments

  1. meeting new people change our thought & perspective. atleast lah.

    well, change for good. but don't simply throw away those who're 'kawan-kawan' yang u rasa boring. they're just human being. they'll change.

    *aku merepek ni selari ke dgn post kau? ampun. -____-

    ReplyDelete
  2. Tak la dyna. betul apa kau cakap ni. tp buat masa skrg aku kena ambil masa. baguslh nasihat kau. suka :3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts